25 oktober 2018 0 Reacties

Beste ouders en leerlingen,

De jaarlijkse wafelslag is ondertussen een traditie geworden op onze school. Dankzij de opbrengst van deze activiteit kunnen diverse projecten worden uitgewerkt en/of extra didactisch, sport- of spelmateriaal worden aangekocht. Zo is er vorig schooljaar geïnvesteerd in robuuste kleuterfietsen.

Voor de bestelling gaan we als volgt te werk: elke leerling krijgt een pakje verkoopbriefjes mee + onderstaand bestelformulier. Het pakje kaarten gebruik je om al het lekkers te verkopen. Eens de verkoop rond is, vul je op het bestelformulier de totalen per product in. Wat geef je terug aan de leerkracht ? Enkel onderstaand bestelformulier met de totalen + gepast geld.Belangrijk! Om een bestelling te plaatsen aanvaarden wij enkel onderstaand bestelformulier. De kleine verkoopbriefjes hou je zelf bij, zo weet je nadien aan wie je hebt verkocht. Extra briefjes kan je vinden op www.despiegelleest.be

Er is geen koop of verkoopverplichting voor de leerlingen, maar we hopen natuurlijk dat iedereen zich zal inzetten om zoveel mogelijk lekkers te verkopen.
Kinderen die zelf op pad gaan, vragen we toch even om samen met de ouder(s) onderstaand bestelformulier in te vullen om vergissingen te voorkomen.

Onze top 10-verkopers worden bedankt met een kleine attentie!

Kleine tip: vorig jaar verkocht elke top 10-verkoper voor meer dan €100 wafels, frangipanes, ….

De uiterste besteldatum is woensdag 14 november! De bestelling kan je afhalen in de turnzaal op school op woensdag 28 november, vanaf 11u45.

Alvast bedankt om deze wafelslag te steunen ten voordele van onze school.

Het Spiegelteam 

Nog een bestelbriefje nodig? Dat kan je hieronder downloaden.
 

Downloads